Hoe het Legerings wordt Staal gemaakt?

July 22, 2022
Laatste bedrijfscasus over Hoe het Legerings wordt Staal gemaakt?

De Kenmerken van Legeringsstaal

 

Het legeringsstaal is een mengsel van ijzererts, chromium, silicium, nikkel, koolstof en mangaan, en het is één rond van de meest veelzijdige metalen. Er zijn 57 die types van legeringsstaal, elk met eigenschappen op de percentagehoeveelheid worden gebaseerd elk die element in de legering wordt gemengd.

 

Sinds de jaren '60, zijn de elektrische ovens en de basiszuurstofovens de standaardvormen van de industriële productie van het legeringsstaal geweest, terwijl andere methodes verouderd zijn geworden. De technologie van staalproductie en de kwaliteit van output hebben vooruitgegaan, maar de daadwerkelijke stappen aan de productie van legeringsstaal zijn niet veranderd en eerder eenvoudig geweest te begrijpen.

 

Productieproces

 

Smelt de basislegeringen in een elektrische oven bij 3.000 graden van Fahrenheit 8 tot 12 uren. Dan onthard het gesmolten staal door het snel te koelen en te verwarmen in een gecontroleerde opeenvolging. Hitte aan 1.000 graden van Fahrenheit vier uren en toen koel aan 35 graden van Fahrenheit met water twee uren. Het ontharden vermindert onzuiverheden in het gesmolten staal en verbetert het plakken tussen de basiselementen. Laat het staal koel in de lucht vier uren.


Dompel het staal in een bad van fluorwaterstofzuur onder. De onderdompeling verwijdert de opbouw van molenschaal die door te ontharden wordt veroorzaakt. De molenschaal is een ijzeroxide dat van de oppervlakte van heet staal pelt wanneer het luchtgekoeld is. Onthard nog een keer en ontkalk het staal. Dan verwarm het staal zodat is het opnieuw gesmolten, bij 3.000 graden van Fahrenheit acht uren.


Giet het gesmolten onvolledige staal in gietvormen, bloei, staven en plakken. De bloei is lange rechthoekige bars; de staven zijn ronde of vierkante baren; en de plakken zijn lange, dikke bladen. Giet de bloei, de staven en de plakken door hen in vormen te gieten en sta hen toe om vier uren te koelen. Koel verder de de de staalbloei, staven en plakken aan 200 graden van Fahrenheit door hen langs een snel bewegende transportband te verzenden. Vervanging tussen het koelen van hen in de lucht en het drukken van hen door een reeks rollen.


Rol de bloei, de staven en de plakken door verwarmde rollen van de einden als schroot te scheren en oppervlaktetekorten weg te branden. Elke het rollen methode brengt dichter het staal aan het eindproduct. Rol de bloei in staalbar, staven in draad en stroken en plakken in bladstaal en staalplaat. Dan rol het staal door hete persen voor een saaie afwerking, of verzend het door een reeks hete en koude persen voor een opgepoetste afwerking. Gebruik een reeks molens en schurende rollen voor een weerspiegelende afwerking.


Beperk het staal aan de producten gevraagde tegen het eind - gebruikers en verdeel omhoog in orden. Andere productiefaciliteiten zullen verder het staal verwerken en zullen de eindproducten vervaardigen.