Certificaten

  • CHINA Qingdao Teste Metal Products Co., Ltd. certificaten
    Calibration Certificate

Profiel QC

Qingdao Teste Metal Products Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

Metallurgie

 

Met metallurgische testen wordt de kwaliteit van staal bepaald door de microstructuur van een monster onder een microscoop te analyseren.Een deel van het monster wordt eerst gepolijst en vervolgens onderzocht en door het mengen van het staal met andere stoffen worden verschillende eigenschappen verkregen..

 

Hardheid

 

De hardheid is geen essentiële eigenschap van een materiaal, maar is wel gerelateerd aan de elasticiteit en plasticiteit.Deze tests worden meestal uitgevoerd door een proefpersoon af te drukken., dat onder een statische belasting op een stijf platform rust.

 

Verhardbaarheid

 

De hardheid wordt bepaald door de diepte en verdeling van de hardheid die door het afzuigen wordt veroorzaakt.Een lang monster wordt gelijkmatig tot de juiste temperatuur verwarmd voordat het monster uit de oven wordt gehaald en op een bevestiging wordt geplaatst waar water in contact komt met de onderkant van het monster.Na 10 minuten wordt het monster verwijderd en moeten de resultaten een curve van de hardheid ten opzichte van de afstand van het uitgedroogde uiteinde weergeven.

 

Spanning

 

Een spanningstest wordt uitgevoerd bij een constante belasting en temperatuur. De sterkte van het materiaal wordt getest om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen externe krachten zonder te breken.u kunt snel bepalen hoe het materiaal zal reageren op krachten die worden toegepast in spanning.

 

Ductiliteit

 

De ductiliteit van een materiaal wordt aangegeven door de mate van vervorming die mogelijk is totdat het breekt.

 

Compressie

 

De compressieproeven worden uitgevoerd op kleine cilinders, blokken of strippen om de sterkte van het materiaal te bepalen en te bepalen of het grote plastische vervormingen kan ondergaan en de grenzen ervan.De monsters worden geplaatst tussen drukplaten en gecomprimeerd.

 

Moeheid

 

Deze test wordt gebruikt om het gedrag van de materialen te bepalen wanneer zij worden onderworpen aan reparaties van schommelende belastingen.Gebruikt voor het simuleren van spanningsomstandigheden die zich onder normale gebruiksomstandigheden in materialen zullen ontwikkelenDe vermoeidheidsgrens wordt aangegeven door het aantal spanningscycli te tellen die in de ene richting en vervolgens in de andere worden toegepast, totdat het staal breekt.

 

Gevolgen

 

De slagtests worden gebruikt om aan te geven hoe de materialen zich gedragen wanneer ze aan hoge belastingpercentages worden blootgesteld, meestal aan buigingen, spanning of torsies. A swinging pendulum of a fixed weight raised to a standard height is used to strike the sample and the weight of the pendulum times the difference in heights helps to indicate the amount of energy absorbed by the specimen.

 

Draagbaarheid

 

De slijtvastheid is een complexe test en wordt gewoonlijk toegepast op specifieke apparatuur die is ontworpen om de werkelijke bedrijfsomstandigheden te simuleren.Er worden verschillende soorten milieutests uitgevoerd om te zien hoe het materiaal reageert op de werkelijke omstandigheden.

 

Corrosie

 

Bij corrosieproeven wordt een materiaal vernietigd door chemische, elektrochemische of metallurgische interactie tussen de omgeving en het materiaal.Om de werkelijke gebruiksomstandigheden te simuleren, worden verschillende soorten proeverijen van blootstelling aan het milieu uitgevoerd.

 

Een griezel.

 

Creep-tests worden gebruikt om de voortdurende verandering in de vervorming van een materiaal bij verhoogde temperaturen te bepalen wanneer het onder de opbrengststerkte wordt belast.Een kruiptest is een spanningstest die bij een constante belasting en temperatuur wordt uitgevoerd.

 

Bewerkbaarheid

 

Bewerkbaarheid is het gemak waarmee metaal kan worden bewerkte en er worden veel factoren in aanmerking genomen bij het bereiken van bewerkbaarheidsclassificaties die worden uitgedrukt als een percentage in compassie met AISI 1112 staal,met een waarde van 100%.

 

Radiografie

 

Radiography of metals involves the use of x-rays and the short-wavelength electromagnetic rays that are capable of passing through large thicknesses of metal and are typically used to test casting and welded joints for shrinkage voids.

 

Magnetische deeltjes

 

Magnetische deeltjesinspectie is een methode om scheuren, scheuren, naden en insluitsels in staal en ijzer te detecteren.Deze methode detecteert eventuele discontinuïteiten net onder het oppervlak die moeilijk te zien zijn met het blote oog.

 

Ultrasone

 

Ultrasone testen maken gebruik van geluidsgolven boven het hoorbare bereik en deze niet-destructieve test maakt gebruik van elektronisch geproduceerde hoogfrequente geluidsgolven om metalen en andere materialen te penetreren.Het wordt gebruikt voor het detecteren en lokaliseren van defecten zoals krimpholtes, interne scheuren, porositeit en grote niet-metalen insluitsels.

 

 

Planning en ontwerp

 

Tijdens de planning- en ontwerpfase omvatten kwaliteitscontroleactiviteiten het definiëren van kwaliteitsnormen, het ontwikkelen van kwaliteitsplannen en het selecteren van kwaliteitsmaterialen en -componenten.

 

Productie en verwerking

 

Tijdens de productie- en verwerkingsfase omvatten kwaliteitscontroleactiviteiten het monitoren van productieprocessen, het controleren van de kwaliteit van het product en het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van het product.

 

Inspectie en testen

 

Tijdens de inspectie- en testfase omvatten kwaliteitscontroleactiviteiten het uitvoeren van inspecties en tests, het analyseren van testresultaten en het waarborgen van de naleving van de kwaliteitsnormen van het product.

 

Klantenservice

 

Tijdens de klantenservicefase omvatten kwaliteitscontroleactiviteiten het afhandelen van klachten van klanten, het verstrekken van after-salesondersteuning en het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van het product en de kwaliteit van de dienstverlening.

 

Analyse en verbetering van gegevens

 

Tijdens de data-analyse- en verbeteringsfase omvatten kwaliteitscontroleactiviteiten het analyseren van kwaliteitsgegevens, het identificeren van kwaliteitsproblemen en het implementeren van verbeteringsmaatregelen.

Laat een bericht achter