lopende band

Met snelle en korte levertijd in het bereiden van het materiaal producten service van logo / merk / verpakkingen is beschikbaar voor ons.Bekende fabrikant in China, met de beste kwaliteit in ODM / OEM.

 

  • Kwaliteitssysteem - Inventarisatie van grondstoffen van het ISO-systeem
  • Ervaring in de sector - meer dan 15 jaar vrachtvervoer
  • Beheersysteem - intern kwaliteitscontrole systeem voor software

Qingdao Teste Metal Products Co., Ltd. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

Het bedrijf kan gebruikers van diverse speciale specificaties, speciale materiële profielen, de ronde staaldiensten, snelle levering, lage prijs, uitstekende kwaliteit voorzien, en met oorspronkelijke materiële boeken of exemplaren, zaken zoals gebruikelijk op vakantie, baseert het bedrijf zich op een verscheidenheid van volledige specificaties. De verscheidenheid, de perfecte kwaliteitsborging, de redelijke prijs, en de dienst van uitstekende kwaliteit worden constant erkend en op door nieuwe en oude gebruikers en mensen in de industrie vertrouwd. Ondernemend, zou ik mijn diep willen dankzij uitdrukken de oude en nieuwe vrienden van alle gangen van het leven die ons in de loop van de jaren, hebben gesteund en gehoopt dat onze toekomstige samenwerking prettiger zal zijn!

R & D

Wij hebben één vastgesteld producerend centrum, snijmachines, lasersnijmachines, ponsenmachine, de snijmachine van de waterstraal, oppoetsende machine, plaatsnijmachines, trekken banken. Wij hebben de „ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem, en de EU-de certificatie van Ce“ overgegaan. Ons doel is de plaat van het goede kwaliteitsstaal en staalplaat met al materiaal uit te vaardigen dat volgens EN10204-3.1-certificaat is en wij SGS, de derde partijtest van BV steunen.

Laat een bericht achter