Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Goed bedrijf met de professionele dienst en hoog - kwaliteit. Op tijd geleverd. Onze meest vertrouwde op partner voor de pijpen van het legeringsstaal.

—— Brent

P91 en P22 die uit NIEUWE KRACHT wordt geleverd voldoen volledig aan vereiste van ons project in Brazilië. Goed aan het werk met NIEUW KRACHTteam.

—— Nicolas

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Fysiek & Chemisch het Testen Laboratorium

 

Het fysieke & chemische testcentrum heeft het moderne het testen materiaal van wereldklasse. Wij konden materialen in fysieke en chemische eigenschappen ruim testen, en sterke wetenschappelijke en technologische steun verlenen voor productie en wetenschappelijk onderzoek.

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0  

                                                         

 

NDE-Materiaal

Door automatisch het voeden systeem van boven tot onder, roterend pijp en opsporingsapparaat die veelvoudige volgend systeeminterface gebruiken, contacteer stabiel en betrouwbaar. Op de pijp met grote diameter van de verticale, horizontale en diktemeting om het uitvoerige testen, zeer betere productkwaliteit uit te voeren.

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd kwaliteitscontrole 2

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd kwaliteitscontrole 3Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd kwaliteitscontrole 4

Contactgegevens
Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd

Contactpersoon: Jenny.Zhang

Tel.: 0086-18966886368

Fax: 86-29-81121337

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)